Tiskalniki za laboratorijska stekelca
External link opens in new tab or window

 
           


Primera Signature® Slide Printer


 
External link opens in new tab or windowPrimera Signature SlideExternal link opens in new tab or windowTiskalnik laboratorijskih stekelc predstavlja pravo inovacijo v vseh laboratorijih v patologiji, citiologiji in historologiji ter drugih medicinskih, izobraževalnih ali raziskovalnih organizacijah.External link opens in new tab or window
External link opens in new tab or windowVeč o izdelku …

Tiskalniki za Embedding Kasete


Primera Cassette

Printer Manual Feed (SCP-M)Primera Signature SCP-MMajhna velikost naprave omogoča laboratorijem, da postavijo kasetni tiskalnik v kateri koli laboratorij. Naenkrat se lahko naloži po eno kaseto, hitrost tiskanja pa znaša približno 6 sekund na kaseto.
 External link opens in new tab or windowVeč o izdelku…

Signature Cassette Printer
Robotic Feed (SCP-R)

Primera Signature SCP-RRočni tiskalnik lahko razširite s samodejnim podajalnikom (robotska podajalna enota) tako da skupaj tvorita popoln avtomatiziran sistem.
Robot samodejno naloži do 160 kaset, hitrost tiskanja pa znaša približno 8 sekund na kaseto.
External link opens in new tab or windowVeč o izdelku...


  Barvni Tiskalnik Etiket

LX500ec Color Label Printer

 
LX500ec Color Label PrinterPrimerin Barvni Tiskalnik nalepk LX500ec je izjemno kompakten barvni tiskalnik, zasnovan za uporabo v laboratorijih in nasploh v zdravstvu.
Idealen je za tiskanje nalepk, zapestnih trakov in drugih vrst izpisa ozkega formata vključno s številnimi vodoodpornimi podlagami.
Več o izdelku...


CD/DVD/BD razmnoževalniki in tiskalniki

Disc Publisher SE-3

 
Disc Publisher SE-3CD Tiskalnik SE-3 je kompakten, avtomatiziran, produkcijski sistem za CD, DVD in Blu-ray medije, ki se popolnoma prilega vsaki mizi. Samodejno in brez ročnega posredovanja zapiše in natisne poljubno število CD-jev in DVD-jev (po želji tudi medijev Blu-ray).

Poglejte si video predstavitve: 
 External link opens in new tab or windowhttps://www.youtube.com/watch?v=gqNJNNvKS7A

Disc Publisher DP-4200

 
Disc Publisher DP-4200Razmnoževalniki diskov serije DP-4200 so med najhitrejšimi in najzanesljivejšimi sistemi za razmnoževanje in tiskanje na svetu, zaradi česar so idealni za laboratorije, medicinske prakse in ustanove z veliko količino podvajanja.
External link opens in new tab or windowVeč o izdelku...
Poglejte si video izdelka:
  External link opens in new tab or windowhttps://www.youtube.com/watch?v=hFSvsdN0c-c

Disc Publisher DP-4202 XRP

 
Disc Publisher DP-4200DP-4202 XRP avtomatizira postopek tiskanja in zapisovanja zapisljivih CD-jev, DVD-jev in Blu-Ray diskov. Za zanesljiv transport medijev zagotavlja vgrajena robotska roka. Ko so podatki zapisani, robot položi medij v predal tiskalnika in ga natisne v polnih barva s pomočjo hitrega tiskalnika. Hitra izdelava večjih količin CD-jev, DVD-jev ali Blu-ray medijev je tako mogoča brez ročnega posredovanja.
Več o izdelku...
Poglejte si video izdelka:
  https://www.youtube.com/watch?v=hFSvsdN0c-c